Een voorlichtingskrant die 'gespeld' wordt

 

Wij hebben zeer veel ervaring met voorlichtingskranten. Het is dan ook een sterk voorbeeld van hoe Limago Communicatie publicaties aanpakt. We maken met u een communicatieanalyse, die resulteert in een opzet, tekst en grafische vormgeving die precies afgestemd is op uw doel en doelgroep. Het resultaat is vrijwel altijd een zéér goed gelezen krant.

Voorlichtingskrant als communicatie-uitdaging

Een voorlichtingskrant moet helder zijn, intrigeren en vaak overtuigen. Krachtige voorlichtingskranten maken vergt optimale communicatiecapaciteiten en de vaardigheid om een heldere inhoud boeiend te verwoorden en vorm te geven. Limago Communicatie heeft ervaring met tientallen voorlichtingskranten voor opdrachtgevers uit diverse sectoren.

Enkele voorbeelden van voorlichtingskranten:

  • kwartaaledities van een h-a-h provinciale voorlichtingskrant over de grootschalige herinrichting van een groot gebied;
  • kwartaaledities van een gemeentelijke voorlichtingskrant over de forse herinrichting van een binnenstad;
  • jaarlijkse edities van een voorlichtingskrant over verslavingen (alcohol, drugs, gokken).

Deze voorlichtingskranten werden uitstekend gelezen en ook gewaardeerd door de diverse doelgroepen.

Samengevat: Limago Communicatie heeft een jarenlange ervaring in het bedenken en realiseren van pakkende en effectieve voorlichtingskranten.

Samenvatting
Een voorlichtingskrant maken is een sterk voorbeeld van hoe Limago Communicatie publicaties aanpakt. Onze communicatie-vaardigheden en analytische capaciteiten resulteren uiteindelijk in boeiende teksten in een aantrekkelijke vormgeving, kortom, in een goed gelezen krant.


Limago Communicatie
Steenwijkerdiep Zuid 9
8371 TE Scheerwolde
Email: contactformulier


KvK: 05056891
Btw: 0276 42 574 B01

Onze opdrachtgevers:


Wie zijn wij?
Wilt u meer weten over onze bijzondere bedrijfsopzet, projectaanpak en specialisatie, kijk dan even hier: Over ons communicatiebureau.

Naar de bovenkant van
Voorlichtingskrant

Let op: met enige regelmaat komen er nieuwe sitepagina's bij. Dus kom gerust nog eens terug als u meer wilt weten over het onderwerp van deze pagina 'Een voorlichtingskrant die 'gespeld' wordt', of over teksten schrijven, redigeren, corrigeren of vormgeving in het algemeen.