Visitekaartje: scoren in drie seconden

Een visitekaartje ontwerpen: zou je daar nu uitgebreid over moeten praten? In onze ogen wel. Tenminste wanneer u meer wilt dan een 'kaartje van de stapel', maar een visitekaartje wilt dat ook werkelijk een deur voor u kan openen.

Visitekaartje als communicatieuitdaging

Een visitekaartje moet de sfeer, de inhoud, de boodschap van een bedrijf of organisatie vangen. Dat alles moet samengebald worden op één miniem kaartje. Dat bovendien hooguit een paar seconden aandacht krijgt, maar in dat ene moment wel al of niet de communicatie op gang kan brengen. Visitekaartjes zijn kortom een uitdaging in het klein. Limago Communicatie heeft ervaring met visitekaartje's voor opdrachtgevers uit verschillende sectoren.

Praten over een visitekaartje: is dat nou nodig? In onze ogen wel. Een visitekaartje is een bedrijf of organisatie in een notendop. Meestal ontwerpen wij dan ook het visitekaartje als slechts een van de uitvloeisels van een huisstijl. En die huisstijl vergt wel degelijk een uitgebreid gesprek om je in te leven in de (pr-) doelstellingen van de opdrachtgever.

Pas daarna begint de ontwerpfase. Meestal bieden we de opdrachtgever meerdere concepten ter keuze aan. Het gekozen concept wordt daarna definitief uitgewerkt tot een zeer aantrekkelijk en vooral passend visitekaartje.

Geïnteresseerd in visitekaartjes?

Misschien is een van de volgende pagina's ook interessant:

Samenvatting
Een visitekaartje kan een deur openen. Maar dan moet je er wel denk- en ontwerptijd in stoppen.


Limago Communicatie
Steenwijkerdiep Zuid 9
8371 TE Scheerwolde
Email: contactformulier


KvK: 05056891
Btw: 0276 42 574 B01

Onze opdrachtgevers:


Wie zijn wij?
Wilt u meer weten over onze bijzondere bedrijfsopzet, projectaanpak en specialisatie, kijk dan even hier: Over ons communicatiebureau.

Naar de bovenkant van
Visitekaartje

Let op: met enige regelmaat komen er nieuwe sitepagina's bij. Dus kom gerust nog eens terug als u meer wilt weten over het onderwerp van deze pagina 'Visitekaartje: scoren in drie seconden', of over teksten schrijven, redigeren, corrigeren of vormgeving in het algemeen.