Lespakket: een communicatief topproduct

Lespakketten maken is een speciale uitdaging voor ons. Ons plezier zit in de inhoudelijke verdieping en vervolgens in de heldere, enthousiasmerende educatieve verwoording. In een lespakket komen analytisch vermogen, inlevingsvermogen en creativiteit samen. Het resultaat: een sterk en overtuigend lespakket.

Lespakketten als communicatieuitdaging

Een lespakket moet helder zijn, intrigeren en overtuigen. Krachtige lespakketten maken vergt optimale communicatiecapaciteiten en de vaardigheid om een heldere inhoud boeiend te verwoorden en vorm te geven. Limago Communicatie heeft ervaring met lespakketten voor opdrachtgevers uit diverse sectoren voor zeer verschillende doelgroepen.

We hebben onder andere lespakketten of vergelijkbare producten gemaakt voor:

  • boeren en tuinders;
  • derdewereldorganisaties;
  • milieugerichte huishoudens.

Wij durven u deze garantie te geven: Limago Communicatie maakt boeiende en effectieve lespakketten

Samenvatting
Lespakketten maken is een speciale uitdaging voor ons. Inhoudelijke verdieping, inlevingsvermogen en creativiteit leveren uiteindelijk samen een zeer sterk lespakket voor uw doelgroep.


Limago Communicatie
Steenwijkerdiep Zuid 9
8371 TE Scheerwolde
Email: contactformulier


KvK: 05056891
Btw: 0276 42 574 B01

Onze opdrachtgevers:


Wie zijn wij?
Wilt u meer weten over onze bijzondere bedrijfsopzet, projectaanpak en specialisatie, kijk dan even hier: Over ons communicatiebureau.

Naar de bovenkant van
Lespakket

Let op: met enige regelmaat komen er nieuwe sitepagina's bij. Dus kom gerust nog eens terug als u meer wilt weten over het onderwerp van deze pagina 'Lespakket: een communicatief topproduct', of over teksten schrijven, redigeren, corrigeren of vormgeving in het algemeen.