Jaarverslag: doe het eens anders

Een jaarverslag maken vergt gevoel voor mogelijkheden en oog voor het noodzakelijke. Anders gezegd: je hebt er veel creativiteit voor nodig en een zakelijk/analytisch inzicht. Ons communicatiebureau biedt beide.

Jaarverslag als communicatie-uitdaging

Een jaarverslag moet natuurlijk aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het moet een overzicht geven van waar een opdrachtgever zich dat jaar mee bezig heeft gehouden. Maar steeds meer wordt het jaarverslag als pr-instrument ingezet.

Een jaarverslag maken vraagt daarom zowel inzicht in de 'verplichte' elementen die in zo'n verslag horen, maar ook een gevoel hoe je die (en andere) elementen voor je doelgroep zo boeiend mogelijk kunt maken. Een jaarverslag vraagt kortom een open oog voor 'wat kan' en inzicht in 'wat moet'.

Voorbeeld jaarverslag

Limago Communicatie heeft ervaring met jaarverslagen voor opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Enkele voorbeelden:

  • een serie jaarverslagen in de vorm van een krant voor een instantie op het gebied van verslavingszorg;
  • een jaarverslag in de vorm van een cryptogram-poster voor een ministeriële werkgroep;
  • een financieel jaarverslag van een gemeente in krantvorm.

Ons communicatiebureau biedt u de mogelijkheid van een gewaardeerd en vooral gelezen jaarverslag.

Samenvatting
Een jaarverslag maken vergt gevoel voor mogelijkheden en oog voor het noodzakelijke. Anders gezegd: je hebt er creativiteit voor nodig en zakelijk/analytisch inzicht. Ons communicatiebureau biedt beide.


Limago Communicatie
Steenwijkerdiep Zuid 9
8371 TE Scheerwolde
Email: contactformulier


KvK: 05056891
Btw: 0276 42 574 B01

Onze opdrachtgevers:


Wie zijn wij?
Wilt u meer weten over onze bijzondere bedrijfsopzet, projectaanpak en specialisatie, kijk dan even hier: Over ons communicatiebureau.

Naar de bovenkant van
het jaarverslag

Let op: met enige regelmaat komen er nieuwe sitepagina's bij. Dus kom gerust nog eens terug als u meer wilt weten over het onderwerp van deze pagina 'Jaarverslag: doe het eens anders', of over teksten schrijven, redigeren, corrigeren of vormgeving in het algemeen.