Abri-posters: combi van marketing en design

Abri-posters maken vergt een zeer scherpe combinatie van communicatievaardigheden en creatieve kwaliteiten als vormgever. Die combinatie vindt u bij Limago Communicatie. Het is letterlijk communicatie van formaat.

Abri-posters bijzonder product

Een Abri-poster (zo'n affiche in een bushokje) is een bijzonder product. Het vergt een heel eigen technisch vervaardigingsproces dat totaal anders is dan het gangbare drukwerk op 'handformaat'. Daarnaast is het een marketing-uiting die in een fractie van een seconde de aandacht moet vangen en dat temidden van een chaos aan indrukken. En dat dan ook nog eens bij een 'target' dat totaal niet bezig is met waar de abri-poster over gaat.

Kortom, hier moet alles wat je wilt zeggen samengebald worden in een paar woorden en een enorm pakkende vorm.

Om die reden vinden wij bij het ontwerpen van een abri poster een uitgebreid gesprek met de opdrachtgever absoluut noodzakelijk. Alleen dan kunnen we exact analyseren wat de abri poster moet bereiken en uitstralen. Pas als daar geen enkele twijfel over bestaat, begint het brainstormen en vervolgens het werken aan een concept.

Abri poster die opvalt

Het zal duidelijk zijn: abri posters vragen om een scherp marketing-communicatief inzicht, sterke kwaliteiten als vormgever en een degelijke technische begeleiding. Daarom bent u bij ons aan het goede adres voor opvallende en effectieve Abri posters.

Samenvatting
Een Abri-poster maken is een sterk voorbeeld van hoe Limago Communicatie publicaties aanpakt. Communicatie-vaardigheid en analytisch vermogen resulteren in pakkende posters met intrigerende teksten in een aantrekkelijke vormgeving.


Limago Communicatie
Steenwijkerdiep Zuid 9
8371 TE Scheerwolde
Email: contactformulier


KvK: 05056891
Btw: 0276 42 574 B01

Onze opdrachtgevers:


Wie zijn wij?
Wilt u meer weten over onze bijzondere bedrijfsopzet, projectaanpak en specialisatie, kijk dan even hier: Over ons communicatiebureau.

Naar de bovenkant van
Abri-posters

Let op: met enige regelmaat komen er nieuwe sitepagina's bij. Dus kom gerust nog eens terug als u meer wilt weten over het onderwerp van deze pagina 'Abri-posters: combi van marketing en design', of over teksten schrijven, redigeren, corrigeren of vormgeving in het algemeen.